Home Salubritate
Salubritate PDF Print

A.D.I.S.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Salubritate

 

Regulamentul serviciului de salubrizare

Regulament de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare

Prescripții pentru determinarea cantităților de deșeuri urbane și pentru dimensionarea capacităților de proiectare, colectare și transport

Plan tarifar


Gestionare câini fără stăpân

 

Ridicare câini fără stăpân ianuarie

 


Contracte

 

Procedură de achiziție contract 2018

Contract operator 2017

 


 

Prin prezenta venim cu rugămintea către locuitorii comunei Arneanu de a achita debitele restante reprezentând taxa de salubritate astfel cum a fost stabilită prin HCL. În tabelul atașat sunt făcute publice persoanele și sumele restante, tabelul cuprinzând două situații: persoane care au debite din anii anteriori și persoane care au debite din anul curent. Unele debite reprezintă doar diferența dintre taxa inițială de 5 lei/persoană și taxa majorată din luna septembrie la 8 lei/persoană. Dacă între timp sunt situații în care persoanele din tabelul anexat au achitat, având în vedere faptul că lista va fi publicată lunar, începând cu luna următoare la listarea din program nu va mai apărea. Măsura publicării listei este ca urmare a înregistrării unor debite foarte mari către prestatorul de servicii de salubritate, în condițiile în care avem de încasat de la populație și de la agenții economici suma de 134.628 RON.

Vă mulțumim pentru înțelegere și reiterăm rugămintea de a achita sumele restante pentru a putea relua serviciul de salubritate!

 

LISTĂ DEBITE RESTANTE la 29.11.2017

 


Regulament serviciu de salubritate

 

Regulament

 

joomla site stats